Top start ma? Hasznos tipp közvetlenül? Az ajánlat itt van - Info + !

 


Mindenkinek start ma, ha probléma van......



Top start ma? Hasznos tipp közvetlenül?Ajánlat itt van - Info +!



Top start a jó lehetőség megtalálása melletti napi kezdés a Mi olvasatunkban! Start mindenkinek jól!

Problémás ház, problémás telek, épület hiba, lakások problémái, rossz munka a kivitelezésnél, adósság – feladatok nálunk!

Beérkező kérdések között előkelő helyen a ” bejelentkezés menete”, máskor az ügyintézés menete, a megbízások menete.


Irodánkban a kialakult gyakorlat, hogy az első monitor megbeszélés  a megbízóról szól és a lényegről, az ütközésről szól!

Bejelentkezés menete, hogy az itt és hagyományaink szerint megadott ügyfél kapcsolati számon személyesen kell bejelentkezni.

Ma a kevesebb pénztárca teher szempont az érdeklődőink számára.  Spóroljon, spórolhat velünk, eredmény mellett, ha időben jön!



Add a napodhoz!




Kedvező díjak, s egyedi mérlegelés után, az első ingatlan tanácsadás után a díjfizetés lehet akár részben halasztott, vagy tagolt!

Nem ritka az adósság és ingatlanok ügye együtt!    Ekkor az első ingatlan tanácsadás díj: csak 30.000Ft/45 perc/alkalom.

Standard időpontok csak 20.000Ft/45 perc/alkalom. Extra start időpontok nagyon gyorsan csak 30.000Ft/45 perc/alkalom.


Top start a jó tipp!


Jellemző az ingatlanok doktor feladataiban a  közigazgatás, FMH/Végrehajtás jogi szakértő, az ingatlan tanácsadás, a jogász, a  költségszakértő, az írásszakértő, a pénzügyi manager válaszai, s hozzá a speciális szolgáltatás a megbízások szerint!

Telefonon hívja hiba miatt, ingatlan esetek miatt : 06-206-237-860  (Kizárólag 10h-18h között fogadjuk új bejelentkezőket!)

Ingatlanok problémáiban a válasz több szakterület munkája lesz!  Legyen az első, ha hiba van, ha problémás lett épület, telek!