Újra top tipp! Info + a vevőknek, megtakarítást ingatlanba elhelyezőknek! Pont jó lehetőségek!

 


Pénz az ingatlanba.....újra to tip!




Újra top tipp!  Info + a vevőknek, megtakarítást ingatlanba elhelyezőknek! Pont jó lehetőségek!


Napi trend a beérkező jogos gondolatok és jogos számolások közben, hogy most a megtakarítás ingatlanvásárlásra miért legyen felhasználva! 

Ehhez néhány jó tanács régi ház, kis épületre mutatóan, a jobb vásárlás érdekében - de a legfontosabb kezelje a eladó szándékait, ütemezését beszámítandó körülménynek, Ő a partnere :

1. Felújítás és átépítés: Ha vásárolsz egy régi házat, amelyben felújítási vagy átépítési lehetőség rejlik, akkor ez egy kiváló lehetőség arra, hogy értéket adj hozzá a ingatlanhoz. Az épület felújítása, a belső terek modernizálása, a külső megjelenés frissítése mind hozzájárulhatnak a ház értékének növeléséhez. Az átalakítás általában jelentős értékemelkedést eredményezhet, ami lehetővé teszi, hogy többet kérj a házért, ha eladásra kerül sor. Bejegyzéseinkben megtalálod az ideillő szolgáltatásainkat! Jó árak – Jó vásárlás!

2. Bérbeadás vagy Airbnb: Ha a régi ház alkalmas kiadásra, akkor érdemes lehet fontolóra venni a hosszú távú bérbeadást vagy az Airbnb-t. Az ingatlan kiadása havi vagy rövid távú bérlőknek lehetővé teszi, hogy passzív jövedelmet szerezz. Ha a helyszín vonzó turisztikai látványosságok közelében van, akkor az Airbnb lehetőséget nyújthat arra, hogy magasabb árat kérj a rövid távú tartózkodásokért.

3. Kereskedelmi ingatlan átalakítása: Ha a régi házod kereskedelmi területen helyezkedik el, akkor felmerülhet az a lehetőség, hogy átépítsd vagy átalakítsd kereskedelmi ingatlanná. Például egy régi ház átalakítható üzleti irodává, étteremmé vagy kiskereskedelmi helyiséggé. Ez lehetővé teheti, hogy magasabb bérleti díjat számíts fel a kereskedelmi vállalkozásoknak, és így több jövedelmet generálj a hosszú távon.

4. Telekfejlesztés: Ha a régi ház körül nagyobb telek található, akkor megfontolhatod a telekfejlesztést. Ez lehetőséget ad arra, hogy az ingatlanon további épületeket hozz létre, például új házakat, lakásokat vagy üzlethelyiségeket építs. Ezzel növelheted a teljes értéket és a potenciális jövedelmet, amikor értékesíted az újonnan kialakított ingatlanokat.

5. Passzív bevétel lehetőségek szélesebb köre. (Takarékosság beruházásai stb.)

exit-97636_960_720[1]

A profi…..


Ma ingatlan családi ügy és családi business a megbízások felől átgondolva! A pont az ingatlanokhoz irodánk! Jöjjön időben!

Több válasz a vásárlás előtt, a rossz szerződés megelőzése – jogos érdeklődés kiszolgálása! (Költségek stb.)

6. Energiahatékonyság javítása: Ha a régi házod energiahatékonyságában van tér javításra, akkor erre befektethetsz. Például telepíthetsz napkollektorokat vagy napelemeket a tetőre, hogy csökkentsd az energiaköltségeket és a ház fenntartási költségeit. Az energiahatékony berendezések és szigetelés beépítése is hozzájárulhat a fűtési és hűtési költségek csökkentéséhez. Ezek az intézkedések nemcsak a fenntartási költségeket csökkentik, hanem vonzóbbá is teszik az ingatlant a potenciális vásárlók vagy bérlők számára, ami hosszú távon magasabb jövedelmet eredményezhet.

7. Kert vagy terasz kihasználása: Ha a régi házhoz tartozik egy nagy kert vagy terasz, akkor kihasználhatod ezeket a területeket. Kialakíthatsz például egy kerti vendégházat vagy egy hangulatos teraszt, amely alkalmas különféle események vagy rendezvények tartására. Ez lehetővé teszi, hogy extra jövedelmet szerezz a szálláshely vagy a rendezvényhelyszín bérbeadásával.

8. Parkolóhelyek létrehozása: Ha a régi ház körül van elegendő hely, akkor lehetőséged van parkolóhelyek kialakítására. Különösen olyan területeken, ahol a parkolóhelyek hiányoznak, ez vonzó lehet a potenciális bérlők vagy vásárlók számára. Parkolóhelyek bérbeadása hosszú távon stabil passzív jövedelmet biztosíthat.

9. Háziállatok befogadása: Ha a régi ház nagy területtel rendelkezik, akkor fontolóra veheted a háziállatok befogadását vagy kisállatotthon létrehozását. Ez lehetőséget ad a kutyák, macskák vagy más kisállatok ideiglenes elhelyezésére és gondozására. Az állatok gondozása és az elhelyezésükért kapott díjak lehetővé teszik, hogy passzív jövedelmet generálj a háziállatok szerető gazdává válásával.

10. Videózás vagy fotózás engedélyezése: Ha a régi ház egyedi, karakteres vagy történelmi jellegzetessége.

map-1272165_960_720[1]

Start positions ingatlanok….


Tények, számok, értékek szakmai kérdések után szakmai válaszok. Hívja fel irodánkat, ha  hiba van otthon, hiba van ingatlannál! Mi és mennyi?

Több szakterület, team munka és kedvező díj mellett első ingatlan monitor tanácsadás! Telefonon hívd : 06-206-237-860 (Kizárólag hétköznap 10h-18h között és Szo 10h-14h)

Nagy a tét a  rossz út és rossz start, vagy a pont jó út és pont jó megoldás döntései között! Akár több tízmillió forint……

Olvassa el az oldal bejegyzéseit és használja a linkek adta kapcsolatot, kérjen időpontot az otthoni ügyek miatt!