Add a tervekhez! Info + ingatlanok és profit szempontból! Újra top start, a pénz helye a régi ház, régi lakás!

 


Ön pénze - top tipp most....


Add a tervekhez! Info + ingatlanok és profit szempontból! Újra top start, a pénz helye a régi ház, régi lakás!



Sokan kérdezik ma, mi a biztonságos a pénzüknek? Az állampapír és a használt ingatlan!


Miért top tipp a régi lakás? A régi ház? Használt, régi házba való befektetés számos pénzügyi és családi előnyt nyújthat. 

Először is, a használt házak általában alacsonyabb vételárral rendelkeznek, ami lehetővé teszi a pénzügyi megtakarítást és a későbbi profit növelését. 

Az áralku lehetősége további előnyt jelenthet, hiszen az eladók gyakran nyitottak a tárgyalásokra, sőt maguk leárazzák az eladó házat, lakást ma -  így kedvezőbb áron lehet megvásárolni az ingatlant. 


Emellett a régi házak gyakran konszolidált környékeken találhatók, ahol már kialakult infrastruktúra létezik, mint például iskolák, parkok és bevásárlási lehetőségek. 

Ez hozzájárulhat a családi élet minőségéhez és a gyermekek számára biztonságosabb környezetet biztosíthat.

A karbantartási költségek ugyan magasabbak lehetnek, de az új házakhoz (árak, piacon veszteségek később) képest még mindig alacsonyabbak lehetnek.



Top start ma - profit miatt!


Ezenkívül a régi házak felújítási lehetőségeket kínálnak, amelyek testre szabási lehetőségeket biztosítanak, így az otthon a család egyedi igényeihez igazítható.

Ma top start lehet az éppen most már csökkenő szakmunka árak között egy okos felújítás a több haszonért!

Ezek az előnyök hosszú távon hozzájárulhatnak a családi megtakarításokhoz és a későbbi profit növeléséhez.


Újra top tipp a Budapesten lévő belvárosi pl. VI./XIII. kerület belső részein lévő közepes, felújítandó lakás. Kis méretű műhely, raktár szintén telitalálat lesz 1-2 év alatti forgással.

Hasonlóan jó start egy üdülőövezetben, vasúthoz közel lévő kockaház, vagy régi ház!

Egy közepesen felújítandó ház esetén a család jelentős nyereséget érhet el. Például, ha egy használt, régi házat alacsonyabb áron megvásárolnak, majd saját erővel felújítják és modernizálják, az ingatlan értéke jelentősen megnőhet.



Kell a profi szakember.....



Ha a felújítás eredményeként az ingatlan értéke például 20%-kal nő, akkor a család középhosszú távon jelentős profitot realizálhat 1-3 éven belül, folyamatos más előnyök között, az ingatlanérték növekedéséből.

Budapesten, üdülőövezetekben a piac ennél jóval magasabb profitról is tanúskodik........

Minden döntéséhez az üzleti és profi, szakmai partner itt elérhető ma, vagy holnap!






Megjegyzések