Top start ma! Tipp és info + most eladóknak! ADD-vedd, tedd önállóan!

 


Megvesz? Elad?



Ma az otthon, ma az ingatlan annyit ér, amennyiért vevő van a piacon! Ez jogos megállapítás most!



2023 májusától oldalunk a szakmai vélemény, a nyílt gondolkodás mellett a jó gondolat-hasznos tanács szemléletet erősítette  meg.

Szemléletünk a szerkesztői oldalról: Add, vedd, tedd - lehetőségek szerint önálló döntéssel!

Jogos plusz most tulajdonosoknak, vevőknek és eladóknak az ismeretbővítés, másfelől szakmai partnerség és kooperáció lehetősége ingatlanpiacon résztvevő vállalkozásoknak stb.


Magyarországon az ingatlanok értékei lassan mozdulnak meg, ennek oka, hogy gyakran az egyetlen vagyontárgy az ingatlan……..jogos a felvetés ma mennyit is ér?

Ma mennyit ér a ház, lakás valójában? A tulajdonosnak több lehetősége van arra, hogy lassítsa az árcsökkenést, vagy értékesítési idő elnyúlását válság idején az ingatlanpiacán. Most kell tenni a lakástulajdonosnak, háztulajdonosnak:

1. Rugalmasság az árakban: A tulajdonosnak lehetősége van árnegociációra, hogy vonzóbbá tegye az ingatlant a potenciális vásárlók számára. Fontos, hogy figyelembe vegye a piaci viszonyokat, a keresletet és a kínálatot, valamint a versenytársak árait. Rugalmasság az árakban segíthet megszüntetni az ingatlanok stagnálását a piacon. Egyik érzékeny téma az ár targeting, a tudatos célzás a bővített információk alapján.(Valós, aktuális ráfordítási költségek szakmai beszerzése stb.)

2. Frissített vagy felújított ingatlan: Ha az ingatlan korszerűsítésre vagy felújításra szorul, két választható út van……..egyfelől a profi ár targeting, benne hagyott haszon lehetőséggel a vevőnek, de másik út, hogy  érdemes lehet beruházni ezekbe a javításokba. Egy frissített vagy modernizált ingatlan vonzóbb lehet a vevők számára, és növelheti az értékét a piacon.

3. Marketing és hirdetési stratégiák: Fontos, hogy hatékony hirdetési és marketing stratégiát alkalmazzon az ingatlan értékesítése során. Keresse meg a megfelelő csatornákat és platformokat, amelyeken promótálhatja az ingatlant. Ma a hirdetési lehetőségek az egyszerű aprótól, a minikampányokon át, a mini home story marketingig terjed….Képek, leírások és virtuális túrák segítségével mutassa be az ingatlan legjobb tulajdonságait és előnyeit a potenciális vásárlóknak.

4. Rugalmas tranzakciós feltételek: Válság idején az emberek lehet, hogy nehézségekkel küzdenek a hitelfelvétellel vagy a finanszírozással. Ha a tulajdonos rugalmas tranzakciós feltételeket kínál, például részletfizetést vagy hitel lehetőséget, akkor vonzóbb lehet az ingatlan a vevők számára. Ingatlan ma az  árak között, ajánlatok között nehéz helyzetben lehet.

5. Professzionális oldal, professzionális támogatottság: Egy tapasztalt és jól kapcsolódott oldal, vagy piaci szereplő, akár szakember közvetlen megbízással, segíthet a tulajdonosnak a megfelelő piaci stratégia kidolgozásában, az ingatlan értékesítésében és a vevőkkel való tárgyalásokban. Gazdasági lapok jó része naprakész információkkal rendelkezhetnek a piaci trendekről és a vevői igényekről.


stress-1331259_1280[1]

Most Ön elad, vesz?!


Fontos most a válságban megérteni, hogy a tulajdonos nem minden tényező felett rendelkezik a válság idején. A piaci viszonyok és gazdasági körülmények, kormányzati döntések széles körben befolyásolják az ingatlan értékét.

A fent említett stratégiák azonban segíthetnek minimalizálni az árcsökkenést és vonzóbbá tenni az ingatlant a vevők számára a válság idején.

Az oldalunkon megjelenő szakmai vélemény, információ, eset áttekintés egyetlen alkalommal sem minősül tanácsadásnak, nem használható fel specialista jogi tanácsadás, vagy  specialista szakmai vélemény hivatkozásra!


Részünkről ajánlott és szubjektív módon támogatott minden részlete!      Tájékoztató tartalom, ahol minden jog fenntartva a szerző részére!  Ingatlan ma – fontos téma itt!

Kooperáció lehetőségeiről szakembereinkkel tájékozódjon személyesen!

Önkormányzatok, ingatlanközvetítők számára a  minőség és bővülés lehetősége a szakmai kapcsolat  T: 06-206-237-860 (H-P10h-18h)!


Megjegyzések