BiztosApp: Áttörés a biztosítási szerződéskezelésben - már 170.000 szerződést kezelünk!



A BiztosApp https://biztosapp.hu csapata büszkén jelenti be, hogy webportálunk és applikációnk mára már több mint 170.000 biztosítási szerződést kezel, és ezzel jelentős mérföldkövet értünk el a digitális biztosítási szerződéskezelés területén.


Ez a szám nem csupán a BiztosApp technológiai fejlődését és piaci elfogadását tükrözi, hanem ügyfeleink bizalmát és elégedettségét is jelzi.
A BiztosApp folyamatosan bővülő funkcióival kiemelkedik a versenytársak közül, és az ügyfelek igényeinek megfelelően alakítja a szerződéskezelés jövőjét.

Felhívás a befektetőknek: Az idő most kedvező a beszállásra!
A piaci trendek és a BiztosApp növekvő ügyfélbázisa egyértelmű jelzést adnak a befektetők számára: itt az ideje, hogy együttműködjünk ebben az ígéretes és dinamikusan fejlődő projektben.

 Legyen Ön alkuszcég tulajdonosa, akár biztosító, akár külsősként fektetne be a biztosítási piacba a BiztosApp innovatív megoldásai és a piac iránti elkötelezettsége garantálja, hogy a befektetők a jövő egyik meghatározó technológiai projektjébe fektetnek be.
Ne maradjon le a lehetőségről, csatlakozzon a BiztosApp sikeréhez!

Kapcsolat:
Varga Krisztián
WEBPIARE Magyarország (a BiztosApp fejlesztője)

Ez a közlemény nem minősül befektetési tanácsadásnak. A befektetésekkel kapcsolatos döntések meghozatala előtt kérjük, végezzen piacelemzést és konzultáljon szakértővel. (MTI-OTS)